Acest site folosește cookies. Continuarea navigării reprezintă acordul dumneavoastră. Află mai multe despre cookies aici.

THE QUALITY OF YOUR COFFEE AT HOME AND OFFICE

Cum prepari un espresso perfect?

Înainte de a ajunge la un espresso perfect este important să știți ca incursiunea cafelei pornește de la plantațiile de cafea.

Segafredo Zanetti deţine plantații proprii, din care amintim cea mai mare Fazendas Nossa Senhora da Gui cu peste 10 milioane de arbuști de cafea. Secretul calității constante a capsulelor de cafea, și nu numai, constă în faptul că, Segafredo Zanetti, controlează în mod direct toate ciclurile de producție, de la plantație până la produsul finit de pe masa consumatorului.

Înainte de a utiliza apratul asigurați-vă că ați pus apă în recipientul special şi că este conectat la o sursă de curent.

 

                     

Așa cum se vede și în imagine, capsula de cafea se introduce în compartimentul special.

În funcție de preferințe, apăsând pe unul din butoane, selectați tipul de cafea dorit.

Recomandare: vă rugăm sa consultaţi manualul echipamentului (capitolul 7) dacă doriţi personalizarea băuturilor dumneavoastră.

De ştiut: dacă aparatul nu este utilizat timp de 15 minute, acesta intră în modulul de stand-by. Pentru repornirea echipamentului puteţi apăsa orice buton din meniul de comandă.

Containerul de capsule are o capacitate de 8 capsule, deci nu uita sa golesti recipientul la timp.