Acest site folosește cookies. Continuarea navigării reprezintă acordul dumneavoastră. Află mai multe despre cookies aici.

THE QUALITY OF YOUR COFFEE AT HOME AND OFFICE

Ceașca de Brodies perfectă

Legenda spune că împăratul chinez Sen-Nung a descoperit ceaiul în timp ce fierbea apă la umbra unei tufe, pentru a se trata de efectele neplăcute ale unei plante otrăvite, din care tocmai mâncase. Căteva frunze de tufă au căzut în bolul împaratului, iar apa și-a schimbat culoarea. Sen-Nung a luat o sorbitură. Surprins inițial doar de aroma plăcută a băuturii, s-a simțit, mai apoi revigorat și...vindecat!

Arta preparării ceaiurilor de adevărata calitate se conservă prin tradiție.

Pentru a păstra calitatea ceaiului vă recomandăm să-l preparați după cum urmează:

  • Se folosește un singur plic pentru fiecare porție de ceai pe care doriți să o preparați;
  • Se fierbe apă rece proaspătă. Înainte de a turna apă în ceșcă, este indicat să o lăsați să se răcească timp de 2 minute;
  • Pentru ca infuzia să fie completă, ceaiul preparat trebuie lăsat să se "odihnească" 3-5 minute.