Acest site folosește cookies. Continuarea navigării reprezintă acordul dumneavoastră. Află mai multe despre cookies aici.

Accept
Meniu

Ceașca de Brodies perfectă

Legenda spune că împăratul chinez Sen-Nung a descoperit ceaiul în timp ce fierbea apă la umbra unei tufe, pentru a se trata de efectele neplăcute ale unei plante otrăvite, din care tocmai mâncase. Căteva frunze de tufă au căzut în bolul împaratului, iar apa și-a schimbat culoarea. Sen-Nung a luat o sorbitură. Surprins inițial doar de aroma plăcută a băuturii, s-a simțit, mai apoi revigorat și...vindecat!

Arta preparării ceaiurilor de adevărata calitate se conservă prin tradiție.

Pentru a păstra calitatea ceaiului vă recomandăm să-l preparați după cum urmează:

  • Se folosește un singur plic pentru fiecare porție de ceai pe care doriți să o preparați;
  • Se fierbe apă rece proaspătă. Înainte de a turna apă în ceșcă, este indicat să o lăsați să se răcească timp de 2 minute;
  • Pentru ca infuzia să fie completă, ceaiul preparat trebuie lăsat să se "odihnească" 3-5 minute.

 

 

Căutare